6. heinäkuuta 2014

Blogin uusi ilme

Luet tätä tarinaa nyt Tapiolan Takamailla -blogin uudistetun ulkoasun välityksellä. Aiempi ulkoasu oli jo monella tavalla kulunut ja sen ylläpito alkoi käydä aina vain vaikeammaksi. Tämän uuden ilmeen pitäisi vastata teidän lukijoiden tarpeisiin sikäli, että se toimii padeissa ja mobiilissa aiempaa paremmin.

uusi ilme

Kaikki vanha sisältö on edelleen saatavilla sivun yläreunan valikkorakenteen kautta.

uusi ilme

Myös sivun alapalkissa on uudistuksia. Nyt Sinun on aiempaa helpompaa tilata blogin päivitykset sähköpostiisi. Lisäksi voit ottaa minuun yhteyttä uuden lomakkeen välityksellä, joka on kätevästi saatavilla jokaisella sivulla.

uusi ilme

Palautetta kaivataan:

Koska uuden sivuston testaaminen riittävän monipuolisesti omin voimin on lähes mahdotonta, pyytäisin sinua avuksi. Jos huomaat jotain käyttöongelmia uuden sivuston kanssa, kerro siitä minulle tämän tarinan kommenttikentässä, Facebookissa, Twitterissä tai sivun alalaidasta löytyvän yhteyslomakkeen avulla. Tällä hetkellä tiedossa on, että vanhojen tarinoiden kommentit ovat pahemman kerran sekaisin.

Lähetä kommentti

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla