18. tammikuuta 2015

Muutto Koillismaalle

Heipä hei kaikki lukijat, nyt on kerrottavaa melkomoisesta elämänmuutoksesta - muutan perheineni Kuusamoon! Sain sieltä niin hyvän työpaikan, että tilaisuuteen oli tartuttava. Mietin pitkään, kirjoitanko tästä asiasta blogiini. Ajattelin kuitenkin, että lopulta on parempi asiasta kertoa.

Muutolla on varmasti iso vaikutus blogin sisältöihin. En missään tapauksessa lopeta kirjoittamista, mutta keväällä en varmaan ehdi harrastamaan entiseen malliin. Noutajakoiraharrastusta, vesilinnustusta ja kyyhkyjahteja en jätä, mutta näiden lisäksi harrastuksiin tullee nyt kaikenlaisia lisäyksiä kanalinnustuksesta vaelluksiin ja vaikka jokimelontaan. Muutto tapahtuu vähitellen tässä tämän kevään aikana. Minä lähden työhommiin jo helmikuussa ja muu perhe seuraa perässä vähän myöhemmin kesällä. Muutossa on kaikenlaista järjesteltävää ja kaikki asiat eivät tapahdu ihan sormia napsauttamalla.

Olen tästä muutosta ja muutoksesta kyllä hyvin innoissani. Erilaisten ulkoilmaharrastusten puolesta ei parempaa kohdetta Suomesta juuri löydy. Uskon, että tämä muutos on myös perheen ja lasten kanssa mahtava juttu. On kiva päästä opettelemaan lasten kanssa mutkamäkeä ja vaikka moottorikelkkailua. Onhan tämä aikamoinen muutos kaikin puolin, mutta toivottavasti tämä on lopulta hyvä muutos.

Tarinan kuvat: Rukakeskus

6 kommenttia :

 1. Hieno homma et löysit hyvän työpaikan! :) mites, onkos tuolla kuusamossa miten kyyhkyjä ja sorsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä kuulemma on aika kivoja vesilintupaikkoja, mutta tarkemmin en vielä tiedä. Tiira,fi:n mukaan sepelkyyhkyäkin sieltä löytyy, mutta peltomaisemaahan siellä suunnalla on vähän. Varmaan pitää jollain hakkuaukolla kokeilla ruokintaa tms.

   Poista
 • Hei vähänkö hienoa! Jos mulla ei olisi estäviä tekijöitä x, y ja z, voisin myös muuttaa jonnekin todella paljon lapimmas. Lähelle edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllähän tämä tämmöinen vaatii heittäytymistä ja haluan ja jonkin verran silkkaa uskoa. Usko on kuitenkin kova, että erilaiset epävarmuustekijät hoituu jotenkin - uskon, että vaimon työpaikkakuviot saadaan selvitettyä tässä kevään aikana. Samoin uskon, että täällä lähtöpäässä talo menisi kaupaksi säällisessä ajassa... Mut ei sitä mitään saavuta, jollei täysillä yritä.

   Poista

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla