Pelisäännöt

Tämä blogi kertoo erilaisista ulkoilmaharrasteista, lähinnä metsästyksestä ja siihen liittyvistä asioista ja tapahtumista. Kalastuksesta tulee myös tarinoita. Kokonaisuuteen kuuluu myös koira-asioita, reissuraportteja, varustejuttuja, valokuvausta, linkkivinkkejä ja kaikenlaista muuta sivuosumaa harrastuksen keskiöstä ja reumamilta.

Pidän tätä blogia lähinnä omista tarpeistani. Sukuni ja monet vanhoista metsästyskavereistani asuvat kaukana ja haluan antaa heille vähän uutisia tapahtumista täälläpäin. Toisaalta näen tämän kaltaisille blogeille laajempaakin tilausta. Haluan tällä blogilla yrittää osoittaa todeksi sitä, että metsästys ja kalastus on muutakin kuin tappamista. Itselleni se on kokonaisvaltaista luonnossa liikkumista, sen tarkkailua ja ihailua - joskus tähän sisältyy myös saalistaminen.

Tämän blogin seuraaminen on vapaaehtoista. Jos vastustat metsästämistä, kalastamista tai muita tässä blogissa käsiteltyjä asioita, älä lue tätä blogia äläkä tule saarnaamaan tarinoideni kommentteihin. Samalla tämän blogin kommentit moderoidaan jälkikäteen myös laittomuuksien ja muiden typeryyksien osalta: olen mm. sitä mieltä, että nk. korvaavat haulit ovat nykyään paljon perinteisiä lyijypatruunoita parempia. Asioista saa ja pitää olla eri mieltä, mutta haluan perusteltuja ja järjellisiä näkemyksiä.

Blogin suosion kasvun myötä olen saanut erilaisia yhteistyötarjouksia kaupallisilta toimijoilta. Lähtökohtaisesti suhtaudun yhteistyökuvioihin avoimin mielin ja positiivisesti, kunhan tuotteet liittyvät jotenkinkaan järkevästi harrastuksiini. Kirjoitan esittelyt ja arviot rehellisesti ja kerron tarinassa selvästi, että tuote on "testattavana", "tutustuttavana", "kokeiltavana" tms. muuten niin, että lukijallekin asia on selvä. Kaiken sisällön teen minä, enkä anna sponsorin sanella sisältöjä.

Lähtökohtaisesti kaikki blogissa esitetyt valokuvat, tekstit ja videot on kirjoittajan itsensä toteuttamia. Tästä poikkeavissa tilanteissa asia ilmoitetaan kuvan tms. yhteydessä. Samalla tässä blogissa olevat valokuvat eivät ole vapaassa levityksessä ilman erillistä lupaa.

t. Tapio
 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla