Tämän blogin tarkoitus ja pelisäännöt

Tämä blogi kertoo erilaisista ulkoilmaharrasteista, lähinnä metsästyksestä ja siihen liittyvistä asioista ja tapahtumista. Kalastuksesta tulee toki myös tarinoita. Kokonaisuuteen kuuluu myös koira-asioita, reissuraportteja, varustejuttuja, valokuvausta, linkkivinkkejä ja kaikenlaista muuta sivuosumaa harrastuksen keskiöstä ja reumamilta.

Pidän tätä blogia lähinnä omista tarpeistani. Sukuni ja monet vanhoista metsästyskavereistani asuvat kaukana ja haluan antaa heille vähän uutisia tapahtumista täälläpäin. Toisaalta näen tämän kaltaisille blogeille laajempaakin tilausta. Haluan tällä blogilla yrittää osoittaa todeksi sitä, että metsästys ja kalastus on muutakin kuin tappamista. Itselleni se on kokonaisvaltaista luonnossa liikkumista, sen tarkkailua ja ihailua - joskus tähän sisältyy myös saalistaminen.

Tämän blogin seuraaminen on vapaaehtoista. Jos vastustat metsästämistä, kalastamista tai muita tässä blogissa käsiteltyjä asioita, älä lue tätä blogia äläkä tule saarnaamaan tarinoideni kommentteihin. Toisaalta, tämän blogin kommentit moderoidaan myös laittomuuksien ja muiden typeryyksien osalta: olen mm. sitä mieltä, että nk. korvaavat haulit ovat nykyään paljon perinteisiä lyijypatruunoita parempia. Asioista voi olla eri mieltä, mutta haluan perusteltuja ja järjellisiä näkemyksiä.

Tässä blogissa olevat valokuvat eivät ole vapaassa levityksessä ilman erillistä lupaa.

t. Tapio