24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua lukijoille ja onnellista uutta vuotta 2012

Kuusi on koristeltu, joulupukin kuumalinja on telkkarissa ja riistalla jo nyt joulurauha. Monivivahteinen vuosi 2011 käännähtää kohta päätökseen ja uusi vuosi odottelee jo nurkan takana.

Vuodelle 2012 on jo kaikenlaisia suunnitelmia. Saa nähdä, mitä kaikkea ennätetään tehdä: pilkkijäille ei näytä pääsevän vielä hetkeen, keväisiä varisjahteja odotellessa voisi tekaista huuhkajan, riistaruokintoja pitäisi perustaa, minkinloukkuja pitäisi nikkoroida ja vaikka mitä... Aiemmista suunnitelmista pitää ottaa kuitenkin pieni aikalisä: työelämässä leijuu nyt melkomoinen yt-uhka, joten koiranhankinta-ajatukset pitää siirtää nyt vähän tuonnemmaksi.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille Tapiolan Takamaiden tapahtumien seuraajille.
labradorinnoutaja borderterrieri joulukuva

4 kommenttia :

 1. Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta Sinullekin!

  Kiitos myös tästä mielenkiintoisesta blogistasi :)

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulua Jaska sinullekin - ja paljon hyviä blogauksia ensi vuodelle :-)

  VastaaPoista
 3. Hei.

  Kaksi sorsaa tiputettiin eilen, olivat muuten aika isoja ja erittäin hienot.

  Eli kyllä niitä sorsia vielä löytyy.

  VastaaPoista
 4. Heipä hei,

  Minäkin näin vielä muutamia sorsia jouluaattona. Myrskyt on pitäneet minut kuitenkin pois sorsapaikoilta. Uuden vuoden aattona on vielä ihan realistinen mahdollisuus sorsaan. Siihen olisikin hieno päättää sorsastuskausi - viimeisenä mahdollisena päivänä :-)

  VastaaPoista

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla