maanantai, 25. huhtikuuta 2011

Vesihommiin

Toisena pääsiäispäivänä lähdettiin takaisin kotinurkille. Autossa ei ollut ihan yhtä paljon vauhtia, kuin noutajalla aamun tottelevaisuustreenissä. Luoksetulossa ollaan ilmojen teillä.

sunnuntai, 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen koiraterveiset

Pääsiäiseksi matkustettiin koko perheen voimiin kotiseudulle pohjoiseen. Autoreissu meni oikein mukavasti. Tämä olikin pisin autoretki, jolle noutaja oli meillä toistaiseksi osallistunut. Enimmäkseen se nukkui rauhassa ja vaan pötkötteli paikallaan koko matkan ajan.

torstai, 14. huhtikuuta 2011

Metso soitimella lähimetsässä

Olin illansuussa koiran ja kaverini kanssa lähimetsässä pikkulenkillä. Kotia lähestyessä kuusikosta alkoi kuulua tuttua naksuttelua ja hiomista - ukkometsohan se siellä mahtaili soitimellaan. Otin saman tien videon kännykameralla ja sitten kipaisin hakemaan kotoa kameran.

keskiviikko, 13. huhtikuuta 2011

Ulkonäköremontti

Tapiolan Takamailla on ollut menestys! Marraskuun alusta lähtien blogia on luettu yli 4000 kertaa. Huippupäivänä lukijoita on ollut reilusti yli 200. Puolivuotissyntymäpäivän kunniaksi askartelin hetkisen ulkoasun kimpussa.

Suurin muutos on varmaankin se, että nyt etusivulla näkyy useimmista kirjoituksista vain ensimmäinen kappale - loppuosa löytyy "Lue Lisää >>" -linkin takaa. Tämä muutos lähinnä siksi, että kirjoituksissani on aika paljon kuvia ja videoita ja tämä teki etusivusta aika hankalalukuisen. Toivottavasti nämä muutokset kelpaavat lukijoillekin. Palautetta saa toki antaa kommentoimalla tähän viestiin.

sunnuntai, 10. huhtikuuta 2011

Loukut pyyntiin keväällä ja kesälläkin

Kevät on tärkeää aikaa pienpetopyynnissä. Talven yli selvinneet supikoirat on niitä parhaita yksilöitä. Siksi nyt keväällä metsästä poistettu naarassupi auttaa lintujen pesintää merkittävästi. Turkki on kovaa kyytiä vaihtumassa kesäkarvaan, joten tähän aikaan vuodesta kyse on pelkästään riistanhoidosta.