29. maaliskuuta 2013

Ase&Esittely.com: Tee-se-itse pyllynalunen

Yksi tiiviisti seuraamistani metsästysblogeista on Ase&Esittely.com. Sen viimeisimmässä tarinassa askarrellaan pyllynalusen, eli ronskimmin perseensuojan, parissa. Asia on meille vanheneville miehille tärkeäkin. Ase&Esittely perustelee asian napakasti: "Jokainen vähänkin eturauhasvaivoihin viittaavasta ”nauttinut” on oppinut mielellään eristämään istuinpaikkansa.". Lue koko tarina tästä linkistä.

Meilläkin on kaapeissa vanhoja vilttejä ja taljoja. Niistä joutaa ottaa yksi hyötykäyttöön.

5 kommenttia :

 1. TapiolanTakamailla30. maaliskuuta 2013 klo 12.17

  Kyllä näitä alusia on rakenneltu maailman sivu. Minulla oli joskus reilu 20 vuotta sitten sorsapasseissa styroksilevystä ja jeesusteipistä tehty pieni palli. Kanalintuhommissa oli puolestaan retkipatjasta leikelty taittomalli, joka sopi maastohousujen reisitaskuun :-)

  VastaaPoista
 2. Toki näin. Ensimmäisen kerran (ja ainoan) näin tuollaisen solumuovista ja lampaantaljasta tehdyn Villellä, mutta liekö asialla mitään sen suurempaa merkitystä. Kunhan kerroin...

  VastaaPoista
 3. Huomasin tosiaan istuinalusentuunaus-idean Ravintoketjulta ja se jäi muhimaan takaraivoon. Sain vihdoin itsekin väkerreltyä ensimmäisen koeversion käyttöön.

  VastaaPoista
 4. TapiolanTakamailla2. huhtikuuta 2013 klo 9.09

  Kyllä hyvää ideaa kannattaa kierrättää ja versioida :-)

  VastaaPoista
 5. Tuo on tosiaan käytännöllinen keksintö, jonka ymmärtääkseni on kehitellyt metsästyskaverini Ville. Esittelin tämän syksyllä blogissani:

  http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2012/09/tee-se-itse-luksus-istuinalusta.html

  VastaaPoista

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla