1. huhtikuuta 2013

Tapiolan Takamailla.com myytiin Metsästys ja Kalastukselle

Päivitys: 5.4.-13. Tämä tarina oli siis aprillipila :-)

Hyvät lukijat. On ollut mahtavaa kirjoitella teille tarinoita minun ja koirani seikkailuista. Mutta kaikki loppuu aikanaan - tällä kertaa on hienoa, että päätös on samalla jonkin suuremman ja paremman alku. Metsästys ja Kalastus -lehden agentit lähestyivät minua parisen viikkoa sitten. Heidän halunaan oli alusta pitäen ostaa blogini toimituksellinen materiaali kokonaisuudessaan. Keskustelut etenivät hyvässä hengessä nopeasti molempia tyydyttävään lopputulokseen. Tarinat tässä muodossa siis päättyvät tähän, mutta jatkuvat isompien siipien suojissa hetken päästä. Osana Metsästys ja Kalastus-lehden toimintaa blogi nousee varmasti aivan uudelle tasolle.

Alla vielä kuva lehden omasta tiedotteesta. Kiitos kaikille lukijoille kannustuksesta ja tuestanne!!!

4 kommenttia :

  1. :) Onneksi olkoon! Loistava veto, 6-0 ainakin kuuden sekunnin ajan...


    Nyt menenkin sitten syömään silliä ja juomaan kuravettä päälle!!!

    VastaaPoista
  2. TapiolanTakamailla1. huhtikuuta 2013 klo 21.45

    Kiitos kaikille kommenteista. Tämä aprilli oli hyvin nopea ja spontaani päähänpisto. Kuuntelin aamulla vielä sängyssä loikoillen kahdeksan uutisia ja siellä mainittiin aprillipäivä. Aika nopeasti tästä rakentui idea siitä, blogi olisi myyty jonnekin. Toivottavasti Metsästys&Kalastus ei asiasta pahastunut :-)

    VastaaPoista

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla