16. huhtikuuta 2014

Nimikilpailun yllättävä ratkaisu

Uuden noutajanpennun nimikilpailu on ratkennut! Ja nyt kävi vieläpä niin, että oma suosikkinimeni vaihtui. Hyvät naiset ja herrat - uuden noutajan nimi on...

SISSI

Sissi-nimeä ehdotti yhteensä peräti neljä osallistujaa. Perusteluina kerrottiin mm. seuraavaa:

"kaksijakoinen nimi. Sissi-ruhtinattaren mukaan tai sitten suomalaisten tuntema sissi on kova ja periksi antamaton sotilas. :) "

"Sitkeä Sissi kunnon töihin. :) Helppo lausua ja ei liian tyttömäinen, niin ja se sopii kuin nenä päähän metsästyskoiralle. "

Sissi alkoi tuntua vaan jotenkin omalta ja oma aiempi suosikkinimi sai väistyä. Sissi on omaperäinen, erilainen ja nimi käy lellittelyyn ja käskemistä vaativiin tilanteisiin mainiosti. Vielä kun kasvattajakin kertoi pennun olevan luonteeltaan rohkea, itsenäinen ja periksiantamaton riiviö, oli valinta valmis.

Muitakin loistavia ehdotuksia tuli runsaasti. Aivan erityisen upeaa oli lukea monipuolisen älykkäitä ja hauskoja perusteluita. Nimelle haettiin innoitusta Kalevalan mytologiasta (Telle), Egyptin ja Kreikan muinaisista jumalolennoista (Titi ja Hippa) ja erilaisista luonnonilmiöistä (Tähkä, Valo ja Duuri). Myös kirjallisuudesta haettiin viitteitä (Kalle Päätalon äiti Riitu). Iso kiitos kaikille osallistujille!

Nimiehdotuskilpailun palkintona olleen 50€ lahjakortin Kelpo Kepon verkkokauppaan voitti arvonnassa Anne J. Hänelle on lähetetty sähköpostia asiasta.

4 kommenttia :

 1. Millä perusteella sitten ratkaisit noiden neljän Sissi nimeä ehdottaneiden kesken voittajan? T. Yksisissinimeäehdottanut

  VastaaPoista
 2. TapiolanTakamailla16. huhtikuuta 2014 klo 22.26

  Kiitos kysymästä - palkinto arvottiin kaikkien osallistujien kesken.

  VastaaPoista
 3. On söpö Sissi <3

  VastaaPoista
 4. TapiolanTakamailla16. huhtikuuta 2014 klo 22.38

  No eikö ole :-) söpö, sitkeä, salaperäinen, sankarimainen ja sinnikäs Sissi :-)

  VastaaPoista

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla