12. huhtikuuta 2014

Vastaa ja voita - ehdota koiranpennulle nimeä!

Päivitys 16.4.2014 - Nimikilpailu on nyt ohi; uusia ehdotuksia ei voi enää tehdä.

Koiranpentu saapuu ensi viikolla! Minulla on jo melko varma nimi mielessäni, mutta haluaisin kuulla teidän lukijoiden ehdotuksia nimeksi. Täytä ehdotuksesi alla olevaan lomaakkseen, kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit vielä kertoa, miksi juuri Sinun ehdottamasi nimi olisi hyvä. Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan keskiviikkona 17. huhtikuuta 50 euron lahjakortti Kelpo Kepon verkkokauppaan, josta löytyy monipuolinen valikoima koiratarvikkeita ja vähän metsästyskampettakin.

En halua suotta rajoittaa ehdotusten tyyliä ja laatua. Nimeksi voi sopia ihmisen nimi, perinteisempi koiran nimi tai joku vähän omintakeisempi nimi - hyvällä perustelulla pääsee pitkälle. Muutamia perustoiveita kuitenkin: kun nimi tulee metsästyslinjaiselle labradorinnoutajanartulle, olisi nimen syytä olla feminiini, muttei "liian tyttömäinen". Samalla hyvä nimi on minusta lyhyehkö paritavuinen sana, jotta se on nopea ja helppo huudahtaa. Lisäksi sen pitää olla selvästi erilainen vanhemman labbiksen nimestä ("Nala"), jotteivat nimet menisi sekaisin.

Jään jännityksellä odottamaan ehdotuksiasi.

Lähetä kommentti

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla