7. lokakuuta 2014

Hienoja kotimaisia metsästysvideoita

Kotimainen metsästysvideotarjonta monipuolistuu ja laatu se vaan paranee kohisten samalla. Facebookissa toimivan Houkuttelupyynti.fi -ryhmän aktiivit Joonas Lampimäki ja Aki S. Perälä ovat tahoillaan tehneet hienoa jälkeä. Pojilla on toisistaan täysin poikkeava ote tehdä videomateriaalia, mutta molemmat ovat tavoillaan mielenkiintoisia ja ennen kaikkea laadukkaita kokonaisuuksia. Popkornit esille!

Joonaksen fiilistelypätkät

Joonaksen videoissa välittyvät jahtitapahtumien tunnelmat ja tuoksut poikkeuksellisen herkällä tavalla. Taustalla soi videon tunnelmaan sopiva musiikki ja tapahtumat ja kuvakulmat ovat näyttäviä. Saalista Joonaksen videoilla saadaan teerisoilta ja Hailuodon merialueilta. Itselleni varsinkin muuttosorsavideo oli kiinnostavaa katsottavaa, kun en ole ns. lumipukupyyntiä aiemmin nähnyt tai kokeillut.

Akin koulutusvideo

Akin video on osa Kettumailla-blogia, jossa Aki käsittelee ketun pillittämisen eri ulottuvuuksia. Samalla video aloittaa pidemmän sarjan, jossa perehdytään ketun pillittämisen tekniikoihin ja taktiikoihin. Tässä ensimmäisessä jaksossa käsitellään otsikon "ihmisestä tietoinen kettu" alla mm. ennakkotiedustelua, passipaikalle menoa ja pillittämisen rytmittämistä. Akin videon tyylilaji on dokumenttimainen ja esittelevä, eikä videolla poppi soi. Ote on siis aivan erilainen Joonaksen videoihin verrattuna. Mutta molemmille on varmasti tilausta!

Lähetä kommentti

Hei,

Kommentointi on vapaata. Roskaposti, selvästi laittomuuksiin yllyttävät viestit ja muu sopimaton materiaali poistetaan. Tämä blogi pidetään tarkoituksellisesti anonyymina. Jos tunnet minut jostain, älä käytä koirien tai henkilöiden nimiä, paikkakuntia tms. tunnistetietoja kommenteissasi.

 
Copyright © 2014 Tapiolan Takamailla